Kapellvägen 9
446 32, Älvängen
Kontakta oss
Stewarts Kylservice AB

Våra tjänster

När du vill installera en smart luftvärmepump för uppvärmning av ditt hus så erbjuder vi professionell installation till såväl privatpersoner som företag. Vi har koll på alla tänkbara märken men brukar rekommendera att man väljer något som är känt för att producera just bra luftvärmepumpar. Nedan följer en lista på märken som vi ofta möter i vår arbetsvardag:

  • Mitsubishi
  • Daikin
  • IVT
  • Sharp
  • Bosch
  • Fujitsu
  • Panasonic

Vi är på inget sätt bundna till ovanstående märken, oavsett vilket luftvärmepump ni väljer att köpa så fixar vi med dess installation och service. Känner ni er osäkra på vilket märke och vilken modell på luftvärmepump ni ska köpa så ställer vi gärna upp med rekommendationer.

Kylsystem

Mobila kylsystem är de luftkonditioneringsapparater som finns i fordon av olika slag – bilar, lastbilar, grävmaskiner m.m. Vi på Stewarts Kylservice hjälper dig med felsökning och tätprovning av dessa och har erfarenhet av en lång rad olika typer av fordon.

Kyl och frys i storkök, som skolmatsalar, restauranger och hotell mm. behöver regelbunden service och underhåll. Vi tar oss gärna an denna typ av uppdrag och hjälper givetvis också till med nyinstallationer.

När det gäller butiker så har vi både certifiering och lång erfarenhet av CO2-anläggningar. Vi kan också installera och underhålla övervakningssystem som t ex IWMAC.

Vill man installera luftkonditionering i större byggnader så kan vi bistå med vår expertis inom VRV-system som distribuerar den kalla luften efter varje rums olika behov och önskemål. Dessa är den optimala formen av a/c i större hus. Vill man hellre satsa på konventionell komfortkyla så hjälper vi naturligtvis till med det också.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!